Παγκόσμια πρωτιά AF 14mm RF


H SAMYANG, γνωστή και ως ‘’ο κύριος των ευρυγώνιων φακών’’, είναι η πρώτη εταιρία στο κόσμο η οποία κατασκεύασε τον βραβευμένο AF 14mm για RF mount δίνοντας έτσι την ευρύτερη οπτική που έλειπε από τους χρήστες Canon EOS R και προσφέροντας την ελάχιστη παραμόρφωση, την ανώτερη ποιότητα εικόνας και τη βελτιωμένη χρηστικότητα! Ζήστε έναν εξαιρετικό φακό RF mount μήκους 9,5cm και βάρους 484gr!


Image 1

Η SAMYANG για να καλύψει την αναπτυσσόμενη αγορά των Mirrorless καμερών, παρουσίασε πρώτη στον κόσμο τον φακό AF 14mm F2.8 για RF mount! Αυτός ο νέος συμπαγής φακός έχει εξαιρετική ευρεία γωνία λήψης και ταυτόχρονα γρήγορη και ακριβή λειτουργία αυτόματης εστίασης!


Image 1

Image 1

Η SAMYANG προσφέρει την ευρύτερη οπτική γωνία 113,9 μοιρών με ελάχιστη παραμόρφωση βαθιά και ευρεία εικόνα!Image 1

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας από γωνία σε γωνία! Μεταξύ 14 φακών σε 10 ομάδες, 6 ειδικοί φακοί χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική ρύθμιση της ροής του φωτός και τη μείωση της εκτροπής. 3 ασφαιρικοί φακοί, 1 φακός υψηλής ανακλαστικότητας και 2 φακοί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας από γωνία σε γωνία.


Image 1

Image 1

Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη! Αυτός ο φακός είναι ο καλύτερος συνεργάτης για την εξωτερική φωτογραφία προσφέροντάς σας νέες δυνατότητες. Η στεγανοποίηση προστατεύει το φακό από τη σκόνη, την ελαφριά βροχή και το χιόνι. Ο διακόπτης AF-MF σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο και να καταγράφετε πάντα τις καλύτερες λεπτομέρειες. Επίσης το πίσω real filter στήριγμα σας δίνει επιπλέων επιλογές.


Τεχνικές Προδιαγραφές
Όνομα μοντέλου: AF 14mm F2.8 RF
Εύρος διαφράγματος: F2.8 ~ 22
Οπτική κατασκευή φακού: 14 Στοιχεία σε 10 ομάδες
Ειδικός φακός: ASP 3, HR 1, ED 2
Επίστρωση: UMC
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 0,20m (0,66ft)
Maximum maginification ratio: x 0,12
Αριθμός λεπίδων: 7
Τύπος φίλτρου: Πίσω φίλτρο
Mount: Canon RF
Γωνία προβολής: 35mm 113,9˚ / APS-C 89,8˚
Μέγιστη διάμετρος: Φ86mm
Μήκος: 95,3 mm
Βάρος: 484g
Καιρός Σφράγιση: Ο
Διακόπτης λειτουργίας AF / MF: O
AF Motor Linear STMImage 1
Image 1
Image 1