Η Samyang ενισχύει τη σειρά φακών Tiny Series παρουσιάζοντας τον νέο φακό AF 35mm F1.8 FE


Για Sony E full-frame Mirrorless Cameras


14 Σεπτεμβρίου 2020, Σεούλ, Νότια Κορέα -Η παγκόσμια μάρκα οπτικών προϊόντων Samyang Optics ανακοινώνει σήμερα την τελευταία προσθήκη στη σειρά φακών της σειράς Tiny με την παρουσίαση ενός φακού AF35mm F1.8 FE ευρείας γωνίας.


Το μικρό μέγεθος και το μικρό βάρος αυτού του νέου φακού AF35mm F1.8 FE, όπως και το μεγάλο διάφραγμα επιτρέπει να έχετε άνετη κίνηση και ευκολία λήψης σε μεγάλου εύρους θέματα.. από καθημερινά στιγμιότυπα (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους), φωτογραφία φαγητού, τοπία και άλλα . Ο νέος φακός προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας από γωνία σε γωνία με το μέγιστο διάφραγμα F1.8 .Hαθόρυβη αυτόματη εστίαση καθώς και η πιστότητα της απόδοσης κατά τη παρακολούθηση το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για φωτογραφίες και λήψεις video. Το μικρό του μέγεθος είναι επίσης κατάλληλο για APS-C καθώς και για σώμα FullFrame, προσφέροντας εστιακή απόσταση ισοδύναμου 52,5 mm που είναι ιδανική για στιγμιότυπα.


Αναβαθμίστε τη μέρα σας με έναν εξαιρετικά σχεδιασμένο φακό AF35mm F1.8 FE


Ο καλύτερος φακός για φωτογράφους του δρόμου
Ένας από τους πρώτους κανόνες της φωτογραφίας του δρόμου είναι να εργάζεστε διακριτικά και χωρίς να χρειάζεται να περπατάτε με έναν μεγάλο φακό ζουμ που κρέμεται από το λαιμό σας. Ο νέος Samyang AF35mm F1.8 FE διαθέτει εστιακό μήκος που θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος φακός για φωτογραφία στο δρόμο. Αυτό το κλασικό εστιακό μήκος σε μια κάμερα Full-Frame παρέχει μια άνετη ευρεία γωνία θέασης που επιτρέπει στους ανθρώπους να πάρουν αυτό που θέλουν στο κάδρο, καθώς και να προσφέρουν μια φυσική προοπτική στη σκηνή.


Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

Το προϊόν επισημαίνει χαρακτηριστικά


Υψηλή ανάλυση και απόδοση FULL-FRAME μεγάλου διαφράγματος με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και βάρος
Μεγάλο διάφραγμα F1.8, βάρος μόλις 210 g(χωρίς κάλυμμα φακού και κουκούλα) και διαμέτρου 65,0 mm(διάμετρος) κατά 63,5 mm(μήκος). Αυτός ο νέος φακός θέτει ένα νέο πρότυπο φορητότητας ως φακός SAMYANG Tiny Series.


Ενεργοποιεί το όμορφο bokeh με 9-κυκλικές λεπίδες
Η οπτική κατασκευή του περιλαμβάνει ένα ασφαιρικό στοιχείο για την καταστολή της εκτροπής και την υψηλή ανάλυση σε ολόκληρο το πλαίσιο εικόνας. Το κυκλικό διάφραγμα 9 λεπίδων επιτρέπει το όμορφο bokeh.


Ευέλικτος έλεγχος και χειρισμός για ένα ευρύ φάσμα απεικόνισης με τον προσαρμοσμένο διακόπτη
Εξοπλισμένο με τον προσαρμοσμένο διακόπτη, η λήψη και η λειτουργία είναι πιο διαισθητική και απλή. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε διάφορες λειτουργίες όπως η λειτουργία ελέγχου διαφράγματος από το διακόπτη και να απολαύσετε τη λειτουργία λήψης που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Περισσότερες λειτουργίες θα προστεθούν μέσω ενημέρωσης λογισμικού στο μέλλον.


Γρήγορη, αθόρυβη και ακριβής αυτόματη εστίαση με εξαιρετική ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών
Τώρα η αυτόματη εστίαση εξετάζει όχι μόνο την ακρίβεια και την ταχύτητα με την οποία καταγράφει εικόνες, αλλά και πόσο αθόρυβη και ομαλή είναι. Χάρη στο Linear STM(Stepping Motor) που ερευνήθηκε και αναπτύχθηκε πρόσφατα, μια μεγαλύτερη και βαρύτερη ομάδα φακών εστίασης μπορεί να ελεγχθεί πιο αθόρυβα και με ακρίβεια, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε φωτογραφίες και βίντεο.


Στεγανοποίηση καιρού για προστασία από εξωτερικές επιρροές
Αυτός ο νέος φακός Tiny Series, ο AF35mm F1.8 FE, διαθέτει προστασία από τη σκόνη, την ελαφριά βροχή, το χιόνι και παρέχει τη δυνατότητα λήψης εκπληκτικών εικόνων σε αντίξοες συνθήκες. Επίσης, ο διακόπτης AF/ MFσας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο και να καταγράφετε τις καλύτερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία της φωτογραφικής έκφρασης, με όλες τις τελευταίες λειτουργίες.Specifications


Image 2

Πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το AF 35mm F1.8 FE μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοποSamyangLensκαι στα παρακάτω κανάλια κοινωνικών μέσων.

* Samyang Website: http://www.samyanglensglobal.com
* Samyang Facebook: http://www.facebook.com/samyanglensglobal
* Samyang Instagram: http://www.instagram.com/samyanglensglobal
* Samyang YouTube: https://www.youtube.com/samyanglens